I dag var jeg taget i skoven for at se om jeg kunne være så heldig at optage video af Grønspætten. Det er så herligt med grønspætterne nu i denne tid, at man ikke er så meget i tvivl om hvor de er. Deres kald kan høres på lang afstand.

Jeg fandt dem i dag og fik mig installeret et sted hvor jeg sad godt i skjul. Selv om man ved de er tæt på, kan det godt være svært at få dem at se. Så man må have god tålmodighed og vente ….. og vente.

Som jeg sad der og ventede og småfrøs, kommer der et egern i fuld firspring han ad den træstamme jeg sad i skjul bag. Jeg blev faktisk lige et kort øjeblik irriteret over at den kom der og forstyrrede freden, men dem vimsede bare videre. Jeg fik fumlet et alternativ kamera frem, men den var så tæt på at den var uden for mindste fokusafstand som er 2,2 meter.

Men det endte med at jeg fik nogen gode billedere af den, mens den søgte efter føde ved at løsne barkstykker.

Video af Grønspætten blev det til gengæld ikke til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *